Håll utkik efter årets upplaga av # Mitt Kiladalen!Snart kommer årets upplaga från tryckeriet och i år rymmer det 16 sidor härlig läsning, med massor av utflyktstips, reportage och som vi hoppas –inspiration och glädje.

Det finns så mycket vi vill dela med oss av och vi hoppas att du har vägarna förbi oss framöver. Precis som tidigare år finner du vårt fina magasin hos alla oss aktörer samt hos turistbyråer och hotell i närområdet. Dessutom går tidningen som bilaga i Sommarenumret av Tidningen SE HIT i Eskilstuna så att fler får ta del av allt det Kiladalen har att erbjuda.

Trevlig Läsning!

Sedan sommaren 2018 har vi kunnat dela ut vårt första nummer av turistmagasinet #Mitt Kiladalen  till alla som vill läsa och se mer av Kiladalens pärlor. Så otroligt mycket här finns, och så många som vill dela med sig av sina upplevelser och tips på utflykter.

Du hittar årets magasin hos alla oss men även hos turistyråer och hotell runtomkring. Vi är stolta över att ha långväga besök från hela Sverige och från andra länder, men även många hemvändare som återkommer och gläds över den sprudlande aktivitet som pågår runtomkring. Vi vill gärna dela med oss, så besök oss du också!