Håll utkik efter årets upplaga av # Mitt Kiladalen!Snart kommer årets upplaga från tryckeriet och i år rymmer det hela 32-sidor härlig läsning, med massor av utflyktstips, reportage och som vi hoppas –inspiration och glädje.

Det finns så mycket vi vill dela med oss av och vi hoppas att du har vägarna förbi oss framöver. I år ökar vi upplagan till 15 000 exemplar så att fler får ta del av allt det Kiladalen har att erbjuda.

Vårt fina magasin finner du hos alla oss aktörer samt hos turistbyråer och hotell i närområdet. 

Varmt välkommen att höra av dig om det är något du undrar över.

Trevlig Läsning!Förra årets magasin möttes med stor förtjusning och vi är mycket stolta över att upplagan på 10 000 exemplar gick åt som smör i solsken.

Vi presenterar stolt vårt turistmagasin #Mitt Kiladalen!

Under sommaren 2018 har vi kunnat dela ut vårt första nummer av turistmagasinet #Mitt Kiladalen  till alla som vill läsa och se mer av Kiladalens pärlor. Så otroligt mycket här finns, och så många som vill dela med sig av sina upplevelser och tips på utflykter.

Du hittar magasinet hos alla oss men även hos turistyråer och hotell runtomkring. Vi är stolta över att ha långväga besök från hela Sverige och från andra länder, men även många hemvändare som återkommer och gläds över den sprudlande aktivitet som pågår runtomkring. Vi vill gärna dela med oss, så besök oss du också! 
 

loading...

Här ser du en mindre visningsversion. Vill du läsa
tidningen i förstorad visning ? Se nedan:

Läs nummer 1/2018:

( KLICKA på en bild för större visning – KLICKA på pilarna för att bläddra )