Vinteräventyret Kiladalen

Kiladalsåret har inletts med snö och vinterkyla. Nu finns flera härliga skidspår att utforska och flitens lampa lyser i våra verksamheter inför vårsäsongens start. Men många av oss håller ju öppet året runt och bjuder in i värmen till härliga butiker och utflyktsmål med både gott och blandat.

Är du på väg söderut från Nyköping så välj gamla E4 istället för motorvägen och njut av böljande snötäckta kullar och vackra vyer. Stanna till för ett besök på Stavsjö krog och Kafè där du även finner Hemma i Stavsjö, områdets mest välfyllda presentbutik!

Den 3 mars Bjuder Palstorps Hage Lek-och upplevelsegård in till vintermarknad och samtidigt hålls Nyköping Winter Trail Run. Åk dit och ät en härligt god lunch runt de öppna eldarna. Handla från lokala utställare. Heja på löparna i Nyköping Winter Trail Run och få en försmak av sommarsäsongen i hagen genom att gå lilla hinderbanan. Dags att njuta av att vara ute!

Kommentera gärna: