Tropisk sommar i Sörmlands Provence

Sommaren kom med besked även till Kiladalen och vi som bor och vistas här har haft fanstastiska dagar. Vi har haft tur med vädret ur semestersynpunkt men för bönder och djur och natur har det varit en kämpig period. Vi är otroligt glada för att ha varit befriade från bränder och vill tacka alla besökare under sommaren för att ni visat fin respekt för eldningsförbudet i skog och mark.  Naturen i Kiladalen är otroligt vacker och varierande med ett rikt djurliv. Vi tycker att så många som möjligt ska få möjlighet av njuta av och upptäcka och ge sig ut på egna äventyr i skog och mark.  
 

Under sommaren har vi kunnat dela ut vårt fina turistmagasin #Mitt Kiladalen  till alla som vill läsa och se mer av Kiladalens pärlor. Så otroligt mycket här finns, och så många som vill dela med sig av sina upplevelser och tips på utflykter.

Du hittar magasinet hos alla oss men även hos turistyråer och hotell runtomkring. Vi är stolta över att ha långväga besök från hela Sverige och från andra länder, men även många hemvändare som återkommer och gläds över den sprudlande aktivitet som pågår runtomkring. Vi vill gärna dela med oss, så besök oss du också!

I lokaltidningen fick Tuna Kyrkby Bed & Breakfast ett fint omnämnade med sitt fantastiska Orangeri och kafé "mitt i Sörmlands Provence" , och visst är det så, att de böljande kullarna, bergen och dalgångarna samt solens upp- och nedgång så här års för tankarna till sydligare breddgrader.

Nu stundar firandet av Kiladalens Dag och även i år kommer dalens aktörer erbjuda ett smörgåsbord av aktiviteter och fina erbjudanden. På lördag 25 augusti börjar aktiviteterna kl.10.00  till 15.00. På kvällen avslutas dagen i Lunda kyrka med konsert, mingel och prisutdelning av Årets Företagare och Årets Eldsjäl. Vilken toppenstart på hösten! Hoppas vi ses!

Kommentera gärna: